Joanna Egeberg – 23 år – Vejle, Danmark

Halløj søde du, som sidder og læser med derude, der samtidig sikkert også kunne tænke dig at vide lidt om, hvem jeg egentlig er. Jeg hedder Joanna Egeberg og startede bloggen tilbage i 2010, hvor jeg dengang boede i min hjemby – Kolding, og studerede kommunikation, IT og design på HTX. Siden opstarten af bloggen, har jeg været lidt rundt omkring i ind og udland – både i forbindelse og udenfor bloggen.

Jeg kickstartede min såkaldte “karierer” tilbage i gymnasiet, hvor af ren lyst og interesse lavede lidt PR arbejde og skød billeder for en Italiensk designer – bosat i Kolding. Lige efter gymnasiet blev jeg tilbudt et job som fotograf, hos det seje firma Packshoot i Kolding, der gik dog ikke længe før det blev for kedeligt og jeg rejste derfor om på den anden side af jorden, hvor jeg boede et halv år i Sydney. Rig på oplevelser og søgen efter mere mode, skønhed og kreativitet, søgte jeg ind på TEKO i Herning, hvor jeg læste en designteknolog i Visual Fashion Communication – nærmere sagt grafisk design og visuel kommunikation. En uddannelse der gav mig blod på tanden og en søgen efter at opleve og lærer mere, hvilket resulterede i, at jeg søgte praktik som grafiker hos det super seje reklamebureau W20 i København. Jeg flyttede i sommeren 2015 derfor et halvt år til København, hvor jeg udforskede storbyen. Det var sammen med Australien mit “værste og bedste” halve år af mit liv, da det både bød på masser af udfordringer og oplevelser.

Forelskelsen i København ville ingen ende tage, men da jeg blev ringet op af House Doctor, som havde set min portfolio på nettet og tilbød mig et fuldtidsjob, kunne jeg hverken tage stilling til job, uddannelse og boligsituationen, hvilket resulterede i, at jeg til at starte med var så forvirret, at jeg rent faktisk takkede nej til jobbet. I mellemtiden mødte jeg min kæreste som boede i Vejle. Jeg blev smask forelsket og kunne godt se, at det eneste rigtige var at flytte tilbage til Jylland, takke pænt ja til jobbet som fotograf hos House Doctor igen og samtidig få færdiggjort min uddannelse på TEKO – som nu faktisk har ændret navn til VIA Design.

At turde tage springet ud i noget nyt og ukendt, gør at man bliver stærkere og mere bevidst om hvem man selv er. Her på bloggen kan I læse om alt mellem interior, mode, fotografi, skønhed og hverdagshistorier. Tak fordi I læser med!