Dove 0% med pleje til sart hud

Mine favorit skønhedsprodukter

REKLAME FOR DOVE

Jeg har en nogen lunde ens morgen rutine hver morgen, som først og fremmest næsten altid består af en god ansigtsrens. Derefter kan jeg virkelig ikke leve uden min E-vitamin serum fra Ecooking. Den er lidt olie-agtig, men den formår virkelig bare at give mit ansigt masser af fugt og se frisk ud. Derefter tilføjer jeg M2 beautés conditioning care complex. Det er simpelthen for at passe på mine vipper, som jeg får permanent bukket hver 6. uge. Derudover bruger jeg også en serum. Der findes efterhånden så mange vippeserummer, men min favorit er blevet den fra sanzi, som jeg har købt lige her. Lige inden jeg smutter i tøjet, bruger jeg Dove’s 0% deodorant, som er uden aluminium og alkohol. Den fugter mine armhuler med B3 vitamin og minimere sved. Selvfølgelig bruger jeg næsten også altid mascara og engang imellem en foundation, men her var blot et par af mine favorit skønhedsprodukter, som jeg ville fremhæve for jer.

3 kommentarer

 • Kirstine

  Jeg elsker sådanne indlæg! Hvor får du billet dine vipperne? Og vil du skrive lidt mere om hvorfor og hvad du synes det giver? Det er noget jeg selv har overvejet at få gjort 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Jeg får dem bukket hos Klinik Prangsgaard i Vejle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger selv nogle af produkterne. Det er nogle gode anbefalninger. Kan godt lide at læse med hos dig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dove 0% med pleje til sart hud