Sorte stilrene støvler

Rens, eksfolier og fugt dig til smukkere hud

Sponsoreret af Faaborg Pharma

Der har været stille herinde på bloggen i nogle måneder og det er et valg jeg har taget, efter at jeg er begyndt at fokusere mere på mine bryllupsbilleder inde på Joanna Egebeg, men derfor kan jeg dog ikke ligge skjul på, at jeg stadig har et overforbrug af tøj, poster mange billederne på instagram og passer på min hud. Det seneste skal jeg snakke lidt mere om i dette indlæg. Det er nemlig sådan at Faaborg Pharma, har lavet en hel del hudserier efterhånden og min favorit er blevet deres ansigtserie.

Det er ikke andet end et par uger siden, at de tilføjede en face serum, eye serum og micellar til deres ULTIMATE serie i butikkerne. Dog har jeg allerede testen serien godt igennem. Jeg har efterhånden skrevet en hel del herinde på bloggen omkring mit ansigt og problemer med huden. Jeg har endelig fundet et par produkter, som jeg hælder til. Det er nemlig således, at Faaborg Pharma har lanceret et 3-i-1 ansigtsrens og serum. Jeg er storforbruger af serum, men lige præcis deres serum har virkelig formået at få styr på min hud efter alt for mange år med “teenage hud”.

Jeg har personligt aldrig brugt særlig meget tid på at rense mit ansigt, derfor er jeg blevet helt vild med den nye micellar water, som er en 3-i-1 rens, som indeholder mandelolie, der virker fugtgivende og blødgørende, som samtidig formår at forstærke hudens naturlige elasticitet. Både øjen og ansigtsserummen indeholder B3 vitamin og argireline, der mindsker rynker, samt syricalm der dæmper rødme – hvilket jeg kæmper meget med. Derudover indeholder de en unik sammensætning af forskellige olier, så som mandel, avocado og soja olie, som fugtgiver, beskytter og blødgøre huden. Hvis I har kæmpet med urenheder, rødme eller irritation, synes jeg helt klart det er et forsøg værd at prøve Faaborg Pharmas produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sorte stilrene støvler