Rens, eksfolier og fugt dig til smukkere hud

Dove 0% med pleje til sart hud

REKLAME

Dove har altid haft fokus på hudpleje og forskellighed. De har nu derfor også formået at skabe en deodorant helt uden aluminium – derfra navnet 0%. Dove har valgt at bevare den samme duft, som er deres kendetegn, men i stedet skabt en deodorant uden hverken parabener, alkohol og aluminium. Jeg synes det er super skønt, at kunne træffe mit eget valg om, ikke at fylde min krop med alle mulige former for skadelige stoffer. Grunden til jeg lige netop er så vild med Doves deodoranter er netop, at de har tilføjet 1/4 fugtighedslotion, som plejer ens sarte armhuler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rens, eksfolier og fugt dig til smukkere hud