Når drømme kan gøres til virkelighed

Sorte stilrene støvler

asos-sko1. asos link | 2. head over heels link | 3. missguided link
4. fait link | 5. pull&bear link | 6. mango link
7. office link | 8. raid link | 9. mango link
10. river island link | 11. new look link | 12. office link

Pæne budgetvenlige støvler – er vidst et must her i vinterhalvåret. I hvertfald herhjemme hos mig. Sko og jakker er noget af det, som jeg rent faktisk køber mest af og derfor har jeg heller ikke noget imod, at finde nogle budgetvenlige støvler, som måske kun overlever en enkelt sæson. Herover har jeg samlet 12 pæne støvler, som alle godt kunne flytte ind i min garderobe.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når drømme kan gøres til virkelighed