checked jakke og comfy bukser

Smukke brændte farver til efteråret

joanna-egeberg vejle-blog ysl-taskeoutfit-blog

skjorte: zara | blazer: envii: (link)* | pliserede bukser: only (link)* | taske: ysl | sko: billi bi (link)*

Intet godt er vil nyt godt? – der har vidst været stilhed på bloggen længe efterhånden. Mit job som fotograf og stylist hos House Doctor har vidst taget overhånd de seneste par uger. Hvis jeg selv skal sige det, har det nok været den hektiske periode i min tid hos House Doctor fyldt med katalog plalægning, photoshoots, blog arrangemanter og diverse andre opgaver. Lidt for mange ting på en ting og bloggen har været alt for nedprioteret. Virkelig noget, som jeg ville ønske at jeg kunne have prioteret – især da dette her er mit frirum og sted for inspiration, afstresning og min anden store passion – livstil, mode og bolig.

Dog er jeg forhåbentlig lidt tilbage igen. I hvertfald her til aften, med dette outfit, som jeg fik Nicoline til at skyde af mig, da jeg var på job i København i forbindelse med presseugen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

checked jakke og comfy bukser