Perfekt creme til tør vinterhud

Nemme drinks med Sodastream

Modtaget i gave

sodastream-blog sodastreamsodastream-testgin-tonic

For nogle ugers tid siden, fik vi denne fine hvide sodastream. Vi har efterhånden været stærkt afhængig af den herhjemme siden Rene fik en i svendegave sidste sommer. Dog har jeg siden vi fik den, været træt af dens grå og kedelige farve (ja, lidt bolig OCD har man vel lov at have..). Derfor passer denne nye finde Sodastream simpelthen så fint ind i vores køkken. Jeg har aldrig kunne lide Sodavand og søde læskedrikke, så når vand bliver for kedeligt at drikke for mig, at det rart at kunne friske det op med et par bobler. Noget nyt – som jeg først fandt ud af, da jeg modtog denne er, at Sodastream faktisk har udviklet forskellige smage og endda også en tonic vand. Efter man har lavet boblevand, kan man hælde en enkelt kop i flasken og vupti, så er det pludselig til at kunne lave et par G&T’s.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Perfekt creme til tør vinterhud