Et simpelt og lækkert efterårs outfit

Når drømme kan gøres til virkelighed

Annonce for Vera&John

dsc04325bali-bloguluwatu

Jeg tror personligt at alle har drømme og uden disse ville der måske ikke være noget at stå op for og komme i gang med hverdagen. Sådan har jeg det personligt selv. Den lille pause fra bloggen de seneste uger, har givet mig tid til at tænke og ikke mindst drømme og sætte mål for livet. Det lyder måske så voksent og fint, men sandheden er bare, at det er drømme der motivere mig. De sidste måneder for mig har været super turbulente. Efter vi vendte hjem fra Bali i starten af juli måned, har jeg nærmest ikke holdt fri og netop også derfor at I har oplevet at bloggen er blevet forsømt. Inden vi rejste afsted, havde jeg mange drømmer om, at vi skulle forevige vores rejse igennem diverse vlogs på youtube og jeg ville sågar lave rejse indlæg om Bali på bloggen. Intet af det er sket, men i stedet er min tid heldigvis blevet brugt på at opfylde nogle af mine andre drømme – nemlig både bryllupsfotograferinger og katalogskydninger til House Doctors SS18 kollektion.

Ud over at det kan være sundt at lade fantasien løbe afsted med ens drømme, viser en undersøgelse faktisk også, at man bliver gladere af at drømme løs. En af mine helt store drømme udover at blive en endnu dygtigere fotograf, er at kunne komme ud og rejse langt mere end i år. Jeg er en lille drømmer hvad det angår og vil gerne rejse næsten verden rundt – Australien som jeg boede i for nogle år siden, står nok særlig højt på min liste.

Vera&John er en casinoportal med spil på nettet, hvor der er rigtig mange forskellige sjove og underholdende spil at vælge imellem. Siden er i øvrigt super brugevenlig og nem at navigere rundt i på telefonen. Det er virkelig en fantastisk hjemmeside, hvor drømme ikke bare får lov til at være drømme, men man rent faktisk kan spille om penge og realisere ens helt store drømme.

Lige nu kan I faktisk signe op på hjemmesiden og bruge koden FAS10FS, for at få 10 free spins. Koden gælder indtil den 15/12 for alle nye kunder. Dog skal I lige være opmærksomme på, at man skal være over 18 år for at deltage. Gevinster udbetales som bonus med 40x omsætningskrav. Rabatkoden/tilbuddet kan kun benyttes en gang – I kan evt. læse meget mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et simpelt og lækkert efterårs outfit