Smukke brændte farver til efteråret

Perfekt creme til tør vinterhud

Annonce for Faaborg Pharma

creme faaborg-pharma helo-creme

Mens der har været stilhed på bloggen, har jeg haft mulighed for at teste nogle nye hudprodukter fra Faaborg Pharma. Personligt synes jeg vinteren er hyggelig, men min hud derimod, kan slet ikke holde de kolde dage ud. Jeg har heldigvis fået muligheden for, at fugte min krop godt og grundigt med produkter fra Faaborg Pharma, samtidig med at jeg kan fortælle jer lidt om dem. Jeg har nemlig lavet et samarbejde med Faaborg Pharma, som har lavet en produktserie ved navn Helo.

Helo serien indeholder en seks produkter, som især formår at hjælpe en tør og irriteret hud. Mine hænder har det især med at tørre ud om vinteren og mit ansigt mister fuldstændig glød. Jeg har den seneste måned testet Helo cremen på især mine hænder – men faktisk også resten af kroppen. Det der især fangede min interesse, da jeg takkede ja til samarbejdet var, at deres produkter kun indeholder få indholdsstoffer, som gør min sarte hud ikke reagere på den.

Helo cremen som jeg har testet de seneste par dage, indeholder hverken parfume, parabener, aktive ingredienser, farvestoffer og så er den endda allergi certificeret. Min “bodylotion rutine” har den seneste måneds tid været, at smøre cremen på en semi fugtig hud efter mit bad. Det har været overraskende nemt, selvom cremen indeholder 48% fedt – dog føles det heller ikke sådan. Et godt eksempel på hvordan den har virket hos mig er, at jeg den sidste uge har brugt den over et rødt udslet med knopper, som nu er forsvundet fuldstændigt.

I starten af marts vil de nu også lancere vaskeprodukter uden nogen form for tilsætningsstoffer, som jeg bestemt glæder mig til at teste af. Så vidt jeg har hørt, kommer der både en washing gel og shampoo.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke brændte farver til efteråret