Torsdags outfittet

London sightseeing

london-blogbig-ben-blogfashionarythe-shardlondon-fashionblog-londonTilbage i april måned gav jeg min kæreste et hjemmelavet gavekort til en forlænget weekend i Paris. Egentlig var det meningen vi sammen skulle finde en dato, hotel og fly – men eftersom vi tog til Bali og tiden bare fløj afsted, kom vi så tæt på august/september hvor vi havde snakket om at tage afsted, at flybilletterne var steget ekstremt. I stedet bestilte jeg så billetter til London, hvor vi begge kun har været som helt unge i folkeskole tiden.

Vi endte med at leje en airbnb lejlighed. Det er simpelthen den hyggeligste måde at holde storby ferie på. Vi havde faktisk slet ikke planlagt noget på de 4 dage vi skulle være der og derfor kom de ting vi lavede meget hen af vejen – dog også langt mere afslappende. Det kan klart anbefales at tage op i The Shard – en 72 etagers høj bygning. Derudover var vi i London Eye, kiggede på Big Ben, gik over Tower Bridge, besøgte Tate Modern (museum, som er helt gratis at besøge) og ikke mindst en tur på Oxford Street.

Som i nok har lagt mærke til, har der været stille herinde de sidste par uger. Jeg har haft lidt svært ved at finde mig selv og hvad jeg egentlig vil med bloggen. Derfor bliver det her indlæg også blot et par stemningsbilleder fra London og hverken nogen guide, lækre madbilleder (selvom vi spiste nogle lækre steder) eller outfits. 

3 kommentarer

 • Det lyder som en fantastisk dejlig og afslappende tur i har haft. Dejlige stemnings billeder.

  God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, London er bare så dejlig en by – var der forrige år igen med min søster og medblogger og min kæreste og jeg taler allerede om en tur igen; vil så gerne opleve byen i juletid (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sluger alt der står London på for tiden, da jeg tager afsted i efterårsferien. Elsker byen som man aldrig når helt i bund med. Tak for et par fine tips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Torsdags outfittet