Et sommerligt outfit

Udsalgsfavoritter fra Boozt

boozt-udsalg

1 ganni link | 2. rabens saloner link | 3. second female link | 4. mango link
5. ganni link | 6. ganni link | 7. ganni link | 8. ganni link | 9. moves link
10. ganni link | 11. bianco link | 12. mango link | 13. rabens saloner link
14. ganni link | 15. stine goya link | 16. stig p link 

Tro det eller ej, men jeg er blevet afvent fuldstændig fra, at købe sort. Det var jo – som nogen af jer sikkert husker en del af mit nytårsfortsæt / målsætning i 2017. Jeg har altid gået meget i sort og ja, sort er pænt, enkelt og minimalistisk, men også til tider kedeligt og så kom jeg hurtigt til at se trist ud i sort. I stedet har jeg forelsket mig i alle slags jordfarver – hvid, grå, brun, beige og you name it! Men altså siden jeg er kommet hjem fra Bali, har jeg faktisk slet ikke haft tid, til at gå en tur igennem Vejle, shoppe lidt i Århus eller klikke ting hjem på nettet. Dog opdagede jeg imorges, hvor mange fine styles der egentlig er på udsalg og kan ikke helt bestille mig – mest af alt, har jeg lyst til at klikke det hele hjem.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et sommerligt outfit