Tilbageblik på august og nye tider

Torsdags outfittet

outfit-blogstrik: filippa k | øreringe: topshop | jakke: filippa k
off the shoulder: mango | nederdel: new look | sneakers: tamaris

Jeg er gået fra at være en jeans og støvle pige, til at rende rundt i behagelige sneaks og et par løse bukser eller sød kjole/nederdel. Egentlig er jeg selv ret tilfreds med min udskiftning af min garderobe, som er sket over det seneste halve år – samtidig er det nemt både at gøre det stilet, en smule girly eller bare afslappende. I dag ville jeg virkelig ikke have noget imod, at have ovenstående outfit på. Det er tilpas torsdagspænt og alligevel afslappende med de fine sneaks fra Tamaris, som jeg i øvrigt overvejer at bestille hjem.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på august og nye tider