Tilbageblik på august og nye tider

Torsdags outfittet

outfit-blogstrik: filippa k | øreringe: topshop | jakke: filippa k
off the shoulder: mango | nederdel: new look | sneakers: tamaris

Jeg er gået fra at være en jeans og støvle pige, til at rende rundt i behagelige sneaks og et par løse bukser eller sød kjole/nederdel. Egentlig er jeg selv ret tilfreds med min udskiftning af min garderobe, som er sket over det seneste halve år – samtidig er det nemt både at gøre det stilet, en smule girly eller bare afslappende. I dag ville jeg virkelig ikke have noget imod, at have ovenstående outfit på. Det er tilpas torsdagspænt og alligevel afslappende med de fine sneaks fra Tamaris, som jeg i øvrigt overvejer at bestille hjem.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik på august og nye tider