Udsalgsfavoritter fra Boozt

Tilbageblik på august og nye tider

vejle-blog1401-tapasbryllupsbloghouse-doctor-blog Tiden er fløjet afsted de sidste par dage – for ikke at sige uger faktisk. Jeg har været væk fra bloggen siden d. 3. august og det er der en ret god forklaring på. Jeg har tænkt og tænkt – revurderet tusinde gange og tænkt igen. Efter 7 år som blogger herinde på fashionary, er det mon så tid på at fokusere på noget andet. Jeg var så hooked på at komme hjem og blogge, efter mine godt 3 uger på Bali, hvor vi næsten ikke lavede andet end at tage flotte billeder og filme til 4 videoer. Da jeg kom hjem, havde jeg samtidig også så meget materiale at poste på instagram, at min omgangskreds nærmest troede, at jeg var væk i 6 uger i stedet for 3. Da jeg løb tør for indhold, mistede jeg samtidig også tid og overskud, hvilket gjorde at indlæggene her på bloggen er blevet færre og mit fokus har lagt på House Doctor og noget nyt – nemlig www.joannaegeberg.dkmit bryllupssite for alle mine bryllupsbilleder. Jeg brænder for at skyde billeder og det har altid været svært for mange, at skulle jonglere med bloggen, bryllupsbilleder, arbejde hos House Doctor, træning og mine skønne veninder. Jeg kan og vil dog ikke lukke ned for bloggen endnu. Den har trods alt fulgt mig de sidste 7 år og jeg har oplevet og opnået så meget med den!

I stedet vil jeg komme med et lille indblik i mine seneste par uger, som har stået på brunch hygge på 1401 i Vejle – af flere omgange. Jeg har nydt det gode vejr, når det har været der. Drukket kaffe med min mor (noget man burde værdsætte og sætte pris på!), skudt bryllupsvideo i det smukkeste aftenlys (hint til dem der skal giftes; få altid skudt billeder ved solnedgang). Jeg har skudt julekoncept billeder for Monograph og været på SMUK med House Doctor – se lige Madværket, som var dekoreret så fint med vores møbler.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsfavoritter fra Boozt