Videoblog fra Seminyak

Et sommerligt outfit

ferie-outfit vejle-blogmbym-bluse

bluse: mbym | nederdel: h&m

Godt nok har der været stille på bloggen det seneste stykke tid, men det kan der jo ikke blive ved med at være. Jeg har desværre fået mig en ordentlig omgang influenza med der tilhørende migræne anfald i ny og næ. Billederne herover er taget ved min favorit strand på Bali – Suluban beach, som er en strand ved Uluwatu, som man skal gå igennem klipper, for at komme ud til. Stilheden her på bloggen har nok generelt skyldes, at det har været sværere at komme hjem, end jeg sådan lige havde troet. 3 uger i et andet klima, fyldt med oplevelser, afslapning og god mad – man skulle ikke tro den var svær at fordøje, men eftersom jeg virkelig har været stressen over det seneste år, har de 3 uger bare gjort underværket. Nu som når jeg er ladet op, fyldt med energi, ja så er jeg desværre jo blevet ramt af influenza og må derfor bare håbe på, at jeg snart kan vende tilbage på bloggen snarest!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Videoblog fra Seminyak