Frisk og feminin sommerduft

Videoblog fra Seminyak

seminyak-vlog

Måske ser det i vores aller første video fra Seminyak ud som om, at hele vores ferie har handlet om at filme – så er det blot en brøk del af, hvad vi har nydt ferien med. Dog er det heldigvis en stor del af både Rene og jeg, at filme og tage billeder. Hvor heldig er man lige, at finde the love of your life, som deler samme interesse som en selv? Som sagt var første stop på vores Bali rejse Seminyak og jeg håber hverken jeg ser for skør eller tyk ud og lyder for dum at høre på. Jeg håber så inderligt, at I kan lide videon, for jeg har tænkt at dele de næste 3 fra Ubud, Gili Air og Uluwatu med jer også, når vi får klippet dem sammen.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frisk og feminin sommerduft