Bali highligts

Uluwatu hidden beaches

uluwatu-beachbali-girl danish-girl travel-blogSom I sikkert har set på min instagram, deler jeg ud af alle de mange oplevelser og steder vi har været på Bali. Et sted der virkelig har fanget mig er Suluban beach, som ligger på sydsiden af Bali ved den bydel der hedder Uluwatu. For det første er Uluwatu så meget anderledes end resten af Bali. Bali er generelt stressende med trafik, larm, mange mennesker og tæt bebyggelse. Lige pånær Uluwatu. Et område som ikke er død, men der er bare fuldstændig stille sammenlignet med resten af Bali. Vi legede en scooter og kørte til Suluban beach – uden nogen som helst trafik på vejene. Stranden ligger på den anden side af nogle klipper, så man skal enten komme virkelig tideligt om morgenen (her ovenstående billeder er taget), eller efter kl. 16 om eftermiddagen. Op af formiddagen og over middag er stranden nemlig dækket fuldstændig til med vand fra havet og da man skal uden klipperne / igennem en grotten for at komme derud, bliver man nødt til at vende til vandet trækker sig tilbage.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali highligts