Pæne sommerlige kjoler på budget

Teaser på vores Bali rejse

bali-teaser

Vores Bali ferie stod foruden afslapning og udforskning af øen på mig og min kæreste store passion, nemlig at lave lidt film dernede. Jeg er oven ud lykkelig, for at min bedsteven, kæreste og “kollega” har en lige så stor passion for at tage billeder og filme som jeg. Det har i hvertfald gjort det en del nemmere at filme og tage billeder igennem hele vores ferie, end hvis han var stik modsat. Vi filmede fra alle fire byer vi var i og har til at starte med, klippet en lille teaser sammen. Foruden den kommer der selvfølgelig en fra hver by og jeg håber virkelig I kan lide dem. Jeg synes selv resultatet er blevet rigtig godt i hvertfald.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæne sommerlige kjoler på budget