KIM SOO HOME

Pæne sommerlige kjoler på budget

sommer-kjoler

1. gina tricot link | 2. mango link | 3. ganni link | 4. ganni link | 5. weekday link
6. vero moda link | 7. envii link | 8. vero moda link | 9. envii link | 10. vero moda link
11. mango link | 12. mango link | 13. vero moda link | 14. gina tricot link | 15. pieces link

Det er fredag og for mit vedkomne står mine fredage på det meste for fredagshygge. Med et 8-16 ish job hos House Doctor og en travl uge med veninder, træning, blog og lidt arbejde ved siden af, værdsætter jeg faktisk mine weekender rigtig meget. For det meste er jeg altid ret udkørt på en fredag og derfor lander jeg oftest bare i sofaen med benene oppe. Derfor tænkte jeg lige, at jeg ville benytte fredagen til at dele lidt flotte sommerkjoler med – for hvis I ligesom jeg elsker at bruge fredagen på sofaen, elsker I sikkert også lidt shopping på nettet.

Jeg går personligt selv stadig væk og håber på, at den danske sommer dukker frem på et tidspunkt. Jeg kan derfor ikke lade være med at shoppe smukke blomstrede og lette kjoler hjem til anledningen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KIM SOO HOME