En pæn blomstret kjole

READY FOR HOLIDAY

ellos-shopping1. casall løbetights link | 2. adidas t-shirt link | 3 adidas cap link | 4. eve lom neglecreme link
5. second female skjortekjole link | 6. second female skjorte link | 7. dyrberg kern øreringe link | 8. second female kjole link
9. marc jacobs daisy link | 10. whyred punk link | 11. ellos taske link | 12. adidas sports bh link
13. ellos kjole link | 14. chloé lovestory link | 15. adidas gazelle sneakers link

Selvom jeg lige er hjemvendt fra 3 uger på Bali og ikke får skyggen af det der hedder sommerferie at se før næste år, så synes jeg bare overskriften passede så perfekt der på. Før jeg rejste mod Bali, lod jeg jer følge lidt med i min træning, kost og ikke mindst mit vægttab. Desværre satte Bali en lille pause i træningen og kosten var sund, men også fyldt med is og chokolade, så tilbage til hverdagen er hvad jeg skal. Jeg har derfor fundet et par sommerlige og ikke mindst sportslige styles, blandet med lidt lette farver, som enhver da burde eje. Jeg glæder mig til for alvor, at komme tilbage på bloggen fra imorgen af og opdatere jer med alt lige fra Bali til min hverdag hos House Doctor og min træning. God fredag og weekend til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pæn blomstret kjole