READY FOR HOLIDAY

KIM SOO HOME

seminyak-shoppingkimsoo-interior-shopinterior-seminyakkimsooseminyak-blogjoannaseminyak-interiorkimsoo-homekimsoo-cafeseminyak-morgenmadDet her bliver et billedlangt indlæg – men det fortjener det nu også. Den første by Seminyak, som vi boede i på Bali, var fyldt med små lækre australske cafe’er, tøjforretninger og interior butikker. Når jeg siger australske er det fordi, Australien ikke ligger mere end 3-6 timer (alt efter hvor i Australien) væk fra Bali og de derfor har åbnet små hyggelige cafer og forretninger på Bali. Det der fik mit kreative hjerte op og ringe var helt sikkert, at alle identiterne på cafeerne og nogle af forretningerne simpelthen bare var så gennemført og dertil samtidig stadig billige at spise eller handle hos.

En morgen da vejret bare ikke var med os – det mildest talt styrtede ned med regn, tog vi hen og spiste morgenmad på KIM SOO, som er en kombineret cafe og interior forretning. Jeg forelskede mig straks i så mange af deres fine boligting, som kostede en fjerdedel af hvad det gør herhjemme. Man kunne endda betale dem for, at fragte det til Danmark. Butikken ligger lige nu kun i Seminyak på Bali, men de er også ved at åbne en op i Melbourne i Australien.

2 kommentarer

  • Virkelig fedt indlæg. Jeg rejser til Bali om en måneds tid, og tænkte om du måske kunne smide mig nogle steder på mail som er oplagte at besøge?
    Ser frem til at høre fra dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Great stuff they got there 🙂 so sad, that the customer online shop is still “coming soon”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

READY FOR HOLIDAY