Uluwatu hidden beaches

Hudrutine & ansigtsslib med monteil

ansigt

Jeg har længe døjet med uren hud – som I nok har stødt på engang imellem her på bloggen. Det er efterhånden ved ikke at kunne have gået nogens næse forbi, at jeg har testet utallige produkter af i bloggens 7,5 års levetid og samtidig delt dem med jer herinde. Selvom jeg hverken har konstateret slem akne, lider af store grimme ar eller kæmpe store talkirtler, så kan det dog stadig ses på især min hals, at jeg døjer med uren hud.

For et par måneder siden var jeg til behandling hos Visage klinik i Horsens (de ligger i mange byer). De tilbyder utrolig mange lækre behandler til kroppen, men mit formål var dog, at få hjælp og rådgivning omkring min hud. Jeg fik en super god snak med behandleren, som både gav mig en dybderens, peeling, ansigtsmassage med nogle pensler, maske og nærende ampul. Til behandlingen lavede hun også noget helt nyt – en hudslibning med en diamantsliber.

Jeg havde forventning at selve “slibningen” ville føles som sandpapir og gøre rigtig ondt, men lige modsat, kildede det en smule og var det faktisk ret behageligt. Det sliben gør, er at fjerne det tørre hudlag, som gør huden trist og livløs at se på. Derved tilføres der automatisk masser af glød og huden udglattes.

ansigts-rutine monteilbeauty-favorite

Efter behandlingen med sliben blussede hele mit ansigt op og blev rødt. Det var dog kun et godt tegn, da det betød at der er sat gang i blødgennemstrømningen og huden derfor arbejdede. Allerede få dage efter behandlingen kunne jeg se en tydelig forskel og nu efter at have brugt den herhjemme, døjer jeg nærmest aldrig med uren hud længere. Derudover er den også helt fantastisk, hvis man skal lave hjemmespa med veninderne. Behandlingen kan ses her og selve diamantsliben kan købes lige her.

Når jeg bruger sliben derhjemme, bruger jeg den som oftest sammen med en serum og gerne mens jeg bruger sliben, så føles det nemlig knap så hårdt. Jeg har testet mange forskellige serumer af, men lige pt. bruger jeg monteil egen serum, som kan købes lige her. Det skal dog så siges, at hvis jeg kommer ud for en bums hist og her, bruger jeg mario badescus drying lotion eller også basiron fra apoteket. Det er efter min mening de produkter, der bekæmper det hurtigst.

3 kommentarer

 • Betina

  Hvis du skal prøve en helt fantastisk serum som har hjulpet mig mod uren hud, så skal du prøve: Active Serum fra is Clinical. Den ligger i den dyre ende, men er SÅ god, og skal kun bruges om aftenen. Bare et lille tip herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Tak for tippet, den må jeg lige kigge på! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig effektivt. Jeg er selv ved at have nogenlunde styr på min hud efter mange (mange) år med uren hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uluwatu hidden beaches