Teaser på vores Bali rejse

Frisk og feminin sommerduft

marc-jacobs-parfumedaisy-parfume marc-jacobs-daisy parfume-daisy Jeg har længe ledt efter en ny duft, da jeg for ikke særlig længe siden, rendt tør for min elskede parfume fra Chanel. En duft der har fulgt mig de sidst 4 år og som jeg virkelig holder af (hvis man kan det??). Jeg følte derfor at det var på tide, at prøve nogle nye dufte af. Faktisk har jeg været i tvivl om hvilken og efter at have duftet til utallige af skønne parfumer, passede Marc Jacobs Daisy parfume bare perfekt til den danske sommer. Jeg har altid været til søde dufte, der ikke var for skrappe og “voksne” i duften. For to års tid siden, fik jeg Marc Jacobs Daisy Dream i gave. Den har altid duftet vidunderligt, så jeg er sikker på jeg bliver lige så glad for Daisy. Har I mon en favoritduft jeg må høre om?

i samarbejde med ELLOS

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teaser på vores Bali rejse