Pinstribed suit

Bali highligts

suluban-beachnaked-girlsisterfieldsubudgili-airgili-houseinfinity-poolkinsoo-homemonkey-forestLong time no see – hold op hvor er det lang tid siden, at jeg skrev mit sidste indlæg her på bloggen og imellem tiden er der simpelthen sket så meget. Bare rolig, altså kun på den positive side. Hvis jeg kunne rejse hele livet, uden at skulle tænke på penge, sygdom, forsikringer, arbejde osv. havde jeg gjort dog. Hold op hvor er det fantastisk at rejse, opleve andre dele af verden og møde andre kulturer. Efter 3 uger på Bali, er vi hjemvendt og jeg har haft svært ved at bearbejde alle de mange oplevelser, men har så vidt mulig prøvet de seneste dage.

De mange oplevelser over de seneste uger, har gjort jeg slet ikke fik blogget på Bali. Jeg havde min computer med og egentlig også tid til det, men alle de mange oplevelser, var bare svære at kåge ned til et par indlæg og dagene gik pludselig alt for hurtigt.

Jeg har brugt ugerne på at koble af, glemme alt om trends, boligindretning, styling og fotografering og i stedet nydt livet, oplevet en masse og haft kvalitetstid med min søde kæreste. Dog har vi også brugt tiden på at tage ufattelig mange billeder og filme. Nu er jeg hjemme og føler at jeg har mere overskud til at dele ud af de mange oplevelser, så jeg håber I stadig læser med og ikke bliver træt af Bali billedspam på bloggen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pinstribed suit