The red bag

Slip on’s & the perfect beach bag

ellos-modebeach strandtaske ellosstrandtaske: ellos | strik: hunkydory | slip on’s: vagabond | skjorte: ellos

Der findes intet bedre end et par lette, enkle og ikke mindst behagelige sko her i sommervarmen. Måske er der gået lidt for meget sommer, bali og tøj i den her på bloggen, men hvor gør solen og det dejlige vejr mig altså bare glad. Glad for livet og hvis jeg kunne og turde, så ville jeg simpelthen ikke have noget imod, at leve af at rejse rundt i verden og skyde billeder.

Op til vores Bali rejse har jeg gjort mig lidt forskellige køb – mest af alt, for at have noget pænt til at have på, når vi skal skyde billeder og video (just kidding….), men jeg har fokuseret på luftige, behagelige og enkle styles. På ellos faldt jeg forleden dag tilfældigt over den lækreste strandtaske, som jeg bare måtte eje og derudover har jeg sukket længe efter de lækre slip on’s fra Vagabond, som jeg bestilte hjem samtidig.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The red bag