Breakfast in Seminyak

Seminyak kutaville villa

kutaville-villaseminyak-villabali-villa villa-seminyakkutaville Hvor går dagene dog bare hurtigt og jeg føler det er en evighed siden, at jeg tjekkede ind her på bloggen og lige fortalte lidt fra vores Bali rejse. Selvom det føles som evigheder siden, er der kun gået en uge og jeg føler allerede vi har været hernede i en måned. Der er så meget at opleve, at jeg ikke engang har lyst til at rejse hjem om to uger. Måske også fordi, at vi har fundet så mange flere smukke spots rundt omkring på Bali, som vi godt gad opleve, men simpelthen bare ikke kan nå.

Jeg ville egentlig blot vise jer vores villa – eller måske bare lille bungalow slash værelse vi boede i, da vi var i Seminyak lørdag i sidste uge til onsdag i denne uge. Vi boede lige midt i Seminyak square, men utrolig nok kunne vi ingen larm eller noget høre og det var utrolig rart at der kun var 16 små huse og næsten aldrig nogle ved poolen, hvilket gjorde det til sådan en fantastisk tid i Seminyak. Derudover boede vi kun 7-10 minutters gang fra stranden og 2 minutter til alle de gode cafeer – som vores favorit Sisterfield, jeg nævnte i sidste indlæg. Det bedste ved Seminyak var helt klart maden, lækres shoppingmuligheder og at alt var så tæt på. Seminyak strand er hyggelig nok, men det er kedelig gult sand blandet med små sten.

Hotellet vi boede på hed Kutaville Villa og jeg mener vi gav omkring 1800,- for 5 nætter, hvilket var utrolig billigt i forhold til hvor fint det var og hvor det lå henne. Som I sikkert nok har set på instagram, er vi nu smuttet videre til Ubud og jeg ender nok med at lave en stor Bali guide, da jeg slet ikke kan nå at opdatere jer nok hernede fra.

2 kommentarer

 • K

  Er sandalerne gode at have på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Ja, det synes jeg! De har lidt erstattet mine birkenstock hernede, fordi de samtidig også er utrolig pæne!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast in Seminyak