Solnedgang og en pæn boucle jakke

SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG

vaegttabtabe-sig fitness-blogEt par timer før vi rejser til Bali – det er nemlig lige hvad det er i skrivende stund, men jeg holder om nogen anden hvad jeg har lovet jer. Hvis I fulgte lidt med tilbage tidligere på året i mit vægttab, træning og kost, så husker I sikkert også, at jeg lovede jer nogle før og efter billeder for de næste to måneder. De første 11 kg, som jeg fortalte jer at jeg havde tabt i dette indlæg, har jeg desværre ikke nogle særlig detaljerede før og efter billeder af. Men dag jeg tilbage i april lagde min kost en smule om (læs evt. dette indlæg), besluttede jeg mig samtidig for, at lade jer følge lidt med i mit vægttab og derfor tog jeg nogle før billeder og i dag har jeg taget lidt efter billeder.

De sidste to måneder, har min kost bestået af en smoothie til morgenmad (banan, jordbær, blåbær og proteinpulver), frokosten har været en kæmpe salat med tun/kylling/pølser og æg eller bulgur og til aftensmad lidt forskelligt – men undladt stivelse for det meste. Det jeg tror (jeg er ikke klog på det her), er at jeg har været til H.I.T – et hold i fitness world, 2 gange i ugen. Det er skide hamrende hårdt, men sindsygt effektivt, fordi man har 3 puls pas og 3 styrke pas. En god måde at bygge muskler op og fedtforbrænde på samme tid!

Som I kan se herover er der måske ikke sket den store forskel, men efter mange har kontaktet mig på mails eller i kommentarer på bloggen, skulle I selvfølgelig ikke snydes for før og efter billeder. På de sidste 2 måneder har jeg tabt mig yderligere 2,5 kg og gået fra en str. 36/s til s/xs i og i noget tøj 34. Dog skal det sige, at jeg ikke på noget tidspunkt har været streng ved mig selv – faktisk tvært imod. Jeg har spist alt for mange is i det gode vejr og en pose bland selv slik – eller mange.. er det nu også blevet til. Jeg synes selv jeg har en perfekt krop og går bestemt ikke efter skønhedsidealer – for de findes ikke! Alle har forskellige kropsformer og er smukke på hver deres måde.

Det vigtigste for mig de sidste to måneder har været, at begynde og spise frokost igen, for det havde jeg ikke gjort de sidste 3 måneder, få noget ordentligt mad og en god søvn. Faktisk har jeg opnået det hele og mere til, hvilket har gjort jeg ikke er træt om morgenen og eftermiddagen og samtidig lider jeg ikke af hovedpine i samme grad som før. Nu er mit personlige mål bare ikke at tabe mig mere og opretholde min træning og vægt.

   

8 kommentarer

 • Nanna

  Sejt gået! Synes det er ret tydeligt at du er blevet smallere om talje og hofter og bare strammet lidt op. Har selv rygrad som en regnorm og burde tabe mig de 11 kg, du tidligere har gjort – men får det simpelthen bare ikke gjort… Så kæmpe respekt for dit store arbejde! Du ser skide godt ud og virker glad, og det er jo det vigtigste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Sindssygt flot arbejde! Synes man kan se tydeligt forskel på før og efterbilledet. Du er mega sej 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rando

  Nu følger jeg ikke din blog, men faldt lige over dette indlæg. Du har fået et rigtig fint resultat! Det vildt hvor flotte dine ben er!
  Jeg synes at det er super godt at du ikke er alt for streng ved dig selv, man skal jo også have love til at nyde nogle ting ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor er du sej! Gid jeg kunne gøre det samme! Jeg skal virkelig også skære ned på kulhydrater og stivelse, så det er dejligt at se, at det rent faktisk gør noget, hvis man skærer det lidt mere ud af kosten. Mega sejt gået.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare SÅ flot gået søde 🙂 Det klæder dig bare så fint! 🙂 Og go’ ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  ‘Jeg synes selv jeg har en perfekt krop’

  Hell yeah! Ville ønske flere kvinder (inkl. mig selv) blev bedre til at stoppe sammenligningen med andre og elske sig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg kan sagtens se forskel på dine to billeder.
  Har du kun trænet HIT eller også trænet selvstændigt ved siden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Nej egentlig ikke. Er utrolig dårlig til at træne selvstændigt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Solnedgang og en pæn boucle jakke