Seminyak kutaville villa

Pinstribed suit

fashionary-blogseminyak-blog

fashionaryseminyak-baliDagen efter vores ankomst i Seminyak havde jeg ovenstående nålestribet sæt på – fundet i h&m til ingen penge. Egentlig var det meningen jeg bare ville have ladet blazeren blive hjemme, da der simpelthen er så varmt her på Bali, at jeg slet ikke kommer til at få den brugt. Men hvad gør man ikke for et par pæne billeder. I hvertfald er jeg virkelig glad for sættet og ikke mindst til den noget så fornuftige pris.

I dag har vi sidste dag i Ubud. Vi har boet på det lækreste hotel med hele 2 infinity pools og lige midt i centrum af alt ting. De sidste syv dage her er gået alt for hurtigt og det er slet ikke til at forstå, at vi er halvvejs i vores rejse nu. Imorgen går turen dog mod Gili Air og jeg glæder mig til at opdatere jer derfra. Husk at følg lidt med på instagram, hvor jeg nok poster en del flere billeder end her på bloggen lige for tiden.

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Joanna 🙂 hvordan er vejret på Bali? skal afsted om et par uger, og ifølge vejrudsigterne er vejret ikke særlig godt. Er det også, hvad du oplever?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Hej Mette 🙂
   Slet ikke! Vejret har været fantastisk. Vi havde et par regnvejrsdage i Seminyak – det første sted vi var, men ellers har solen skinnet og tiden har også gået med andet end at slikke sol, så de overskuede dage, var det perfekt til at tage ud og opleve en masse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seminyak kutaville villa