SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG

Off to Bali

semyniak-outfitEndelig kom dagen – altså den jeg har skrevet lidt for mange gange om på bloggen. Vi fløj fra Billund igår kl. 18.30 og landede her på Bali i dag fredag kl. 19.30 (dansk tid: 12.30) – vi er 6 timer foran Danmark, men heldigvis havde vi mulighed for at sove i flyet og nu er vi netop lige kommet hjem, efter at have gået en tur op ad gaderne i Semyniak, hvor vi startede vores rejse godt ud med en drink på en virkelig hyggelig Japansk restaurent. Vi bor i den hyggeligste villa lige midt i Semyniak og ikke langt fra stranden. For hyggelig, til ikke at vise jer den. Følg eventuelt med på min instagram og ellers skal jeg nok love, at tjekke ind på bloggen engang imellem og vise jer billeder herfra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ MEGET HAR JEG TABT MIG