Off to Bali

Breakfast in Seminyak

sisterfieldspassion-fruit-smoothiesisterfields-seminyakbrekkie-bowlexpat-seminyakbreakfast-seminyak sisterfields-balijoanna-baliSå blev det efterhånden tid til, at tjekke ind på bloggen og sige hej. Selvom i dag mandag egentlig kun er vores tredje dag ud af 3 uger, så føles det allerede som om, at vi har været her meget længere tid. Jeg er helt vild med Seminyak, som er byen vi bor i lige nu. Her er fyldt med de mest fancy restauranter, som laver det lækreste og mest instavenlige mad, som jeg nogen sinde har set. Jeg er dybt forelsket i alle de mange fine butikker, som er fyldt med boheme tøj og virkelig pænt interior, som jeg kunne indrette hele mit hjem med, hvis det var muligt at tage så meget med hjem altså. Nå det så er sagt, så bor vi nu også i en virkelig hyggelig villa med en shared pool til. Dog er vi kun 4 par der bor her pt, så det er dejlig stille og roligt, 5 minutter fra stranden og samtidig lige midt i Seminyak by.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Bali