Amazing yellow flower fields

The red bag

nunoo-taske nunoo-bag nunoo taske-nunooAltså ikke edderkoppen “red bag” men min noget så pæne nye taske fra Nunoo. Jeg har længe ønsket mig sådan en mellemstørrelsestaske, som bare kan have alt i sig og alligevel være praktisk, når man skal have den med rundt omkring. Til og fra arbejde er den måske lige stor nok, da jeg egentlig som regel blot har mine solbriller, pung og mobil i tasken. Til små ture på gåben, cykel eller i bilen er den dog perfekt! Den kan nemlig både bruges til at opbevare mit kamera, men har også den perfekte størrelse til en bog og et magasin eller vandflaske. Hvad synes I om farven?

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Amazing yellow flower fields