12 cool swimsuits

Superkilen på nørrebro og en pæn rygsæk

outfitsuperkilenoutfit-blogoff-shoulderblog-outfitzara-backpack

OFF SHOULDER: zara | TROUSERS: zara | BACKPACK: zara | SNEAKERS: billi bi

Min weekend er blevet brugt i det Københavnske, faktisk nærmere nørrebro – hvilket lidt er mit gamle hood, da jeg jo selv boede på nørrebro for to års tid siden, hvor jeg blandt andet var i praktik og senere hen flyttede til Islands Brygge for en kort periode. Denne gang stod den dog på genforening med skønneste Nicoline. Hvis I har fulgt lidt med på instagram, har I sikkert set, at vi startede lørdag formiddag på møller kaffe & køkken, hvor efter vi gik i det lækre solskin ind mod indre by, for at kigge lidt butikker. Aftenen blev brugt på ovenstående lokation – superkilen, hvilket vidst er et af mine favoritområder på Nørrebro.

Man skulle forresten nærmest tro, at jeg var sponsoreret af zara, med alt det tøj jeg har på – haha. Det ville ikke være skidt, men egentlig gik jeg blot lige lidt for meget shop amok igår og tænkte samtidig da vi kom tilbage til Nicolines lejlighed, at jeg hellere måtte vise det fine outfit frem på bloggen.

I’ve spending my weekend in copenhagen, visiting my lovely friend Nicoline and strolling around in the lovely city. She’s living in Nørrebro, which I supposed to live two years ago, so it has been so lovely to be back “in the hood” again. We had the best breakfast at moeller kaffe & koekken – which I definitely can recommended you, before we headed to the city centre, where we (okay – I did) a bit of shopping. The weather has been so amazing this weekend, that I actually think the Danish summer finally is on it’s way.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

12 cool swimsuits