Sommerlige styles

Summer look – pinstriped blazer

joanna-egebergbryster modeblog pinstripeblazer: h&m | top: bohoo | bukser: zara | sneakers: adidas vantage

Jeg er ret vild med klassiske look og dette herover er ingen undtagelse. Blazeren fandt jeg blot i h&m, til ingen penge og så er den altså ret behagelig at have på. Egentlig er det godt nok blevet sjælendt, at jeg lige går mig en tur igennem h&m, da jeg er blevet lidt træt af kvaliteten og så synes jeg ikke de havde så meget at byde på over vinteren – men her til sommer, jeg siger det bare! Der er godt nok kommet mange fine styles i webshoppen. Highstreet eller ej, så gør de det nu godt nok til pengene vil jeg mene.

Den nålestribede blazer er perfekt til et afdæmpet look, eventuelt med et par mørke bukser som herover. Jeg glæder mig dog nu mest af alt til, at skabe det perfekte sommerlook med et par shorts og blazeren udover en lille løs top.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sommerlige styles