Slow Sunday – treat by Meraki

SUIT UP – WORK WEAR

house-doctor joanna-egeberg joannaEt mere klassisk look, som jeg havde på for en uges tid siden i fotostudiet. Som jeg nok har nævnt en del gange før, ender jeg oftest i boyfriend og en sweater eller noget så praktisk som løbetights og en skjorte, da jeg oftest skal bevæge mig lidt rundt og derfor ikke helt, har muligheden for at dresse op i nogle lækre støvler eller ligende. Heldigvis er ovenstående outfit også meget komfortabelt og ikke mindst super fint. De seneste 3 dage har stået på House Doctor AW17 katalog skydning og i dag har vi skudt lidt ekstra til vores Nicolas Vahé katalog. Alle kataloger udkommer i starten af juli og jeg kan ikke vente med at få dem i hænderne og se billederne trykt. Det er altid sjovt, at se sit eget arbejde på print og ikke kun digitalt på computeren og vores webshop.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slow Sunday – treat by Meraki