Waiting for the sunset

Slow Sunday – treat by Meraki

meraki-crememeraki-ikastcreme-merakimeraki-aftenmeraki-blogmeraki-olieI torsdag havde vi inviteret en masse skønne bloggere, til et event ude i vores showroom i Ikast. Aftenen forløb (efter vores mening) som smurt og alle hyggede sig virkelig. Egentlig er det min seje kollega, der styre hele House Doctor groups SoMe content, så derfor var jeg blot med på sidelinjen, for at skyde lidt billeder fra aftenen, som vi så sendte ud efterfølgende. Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt for jer, at få et indblik i mine billeder og vores skønne slow sunday event.

Hvis I ikke kender til Meraki, så er alle vores produkter udviklet i Danmark og baseret på rene og simple principper, så som at de er uden parabener og hormonforstyrrende stoffer og indeholder blandt andet kun æteriske olier. Det seje ved Meraki er, at vores produkter ikke kun er blevet skabt til at kunne en ting, men ofte har de flere funktioner. Så som vores pure oil, der både kan bruges til kroppen, make-up fjerner, hårkur eller hårolie (hvis man ikke har sart hår), skæg og pleje af ansigtet. Derudover kan alle vores conditioner også bruges som kur, ved at putte det i tørt hår og lade det sidde 15-20 min. Mit eget absolut favorit produkt må dog nok blive vores balm, der redder alle små rifter, sår, tørre hænder og sprækkede læber.

2 kommentarer

 • Charlotte Gaarden

  Hvilket kamera / objektiv er det at du bruger? <3 Dine billeder er så fine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Jeg bruger et Nikon D800 og 50mm objektiv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Waiting for the sunset