Best shampoo for blond hair

Ruffle shirt at the habour

joanna-egebergblog-aarhusvejle-havnblog-vejleblog-modeshirt: zara | jeans: vila | boots: bianco

Kan mandagen starte bedre, når solen skinner og det er 1. maj? Det tror jeg bestemt ikke den kunne. Jeg tæller efterhånden dage til vi skal til Bali (okay, skal nok snart stoppe med at snakke om vores rejse – meeeen altså, jeg glæder mig, fik jeg sagt det nok?). Da jeg var i København sidste weekend, fandt jeg den fineste røde skjorte med ruflede ærmer. Jeg har egentlig kigget på den, siden den kom på webshoppen for flere måneder siden, men ikke rigtig turde bestille den hjem, fordi jeg ikke helt kunne finde ud af, om den mon var mig. Nu lever jeg i stedet i den! Den er så fantastisk behagelig og ikke mindst vildt pæn.

Kan I i øvrigt lide min billedstil i dagens outfit billeder? Jeg har leget lidt rundt med forskellige presets i lightroom og fandt frem til dette, som jeg egentlig synes var ret cool og lidt old school. Jeg går lidt og leger med tanken om, snart at lave nogle forskellige tutorials til jer – dog bruger jeg lightroom og photoshop, som jo er nogle ret dyre programmer at anskaffe sig, hvis man ikke har dem.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Best shampoo for blond hair