Superkilen på nørrebro og en pæn rygsæk

Pastel summer vibes

ellos-blog1. honkydory link | 2. saint tropez link | 3. spektre link | 4.link | 5. ellos link
6. ellos link | 7. ellos link | 8. björn borg link | 9. triwa link | 10. ellos link
11. vagabond link | 12. saint tropez link | 13. ellos link | 14. saint tropez link | 15. honkydory link
16. ellos link | 17. vagabond link | 18. ellos link | 19. hunkydory link | 20. ellos link
21. ellos link | 22. ellos link | 23. ellos link | 24. ellos link
25. ellos link | 26. ellos link | 27. ellos link | 28. levi’s link

I SAMARBEJDE MED ELLOS

Yes please – jeg vil gerne have indført endnu flere sommerlige styles i min garderobe, end jeg allerede har lige pt. Dog må jeg nu lige skynde mig at sige, at jeg faktisk har skiftet næsten alt sort ud, siden januar. Et af mine helt store nytårsfortsætter, som heldigvis også er gået hen og blevet til noget. Faktisk synes jeg personligt selv, at man udstråler en mere glad personlighed. Jeg har derfor samlet mine sommerlige favoritter fra ellos, som jeg godt gad tilføje til min sommergarderobe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superkilen på nørrebro og en pæn rygsæk