Summer look – pinstriped blazer

Goodiebox favorites

hvisk-goodieboxgoodiebox-hviskDenne måned har goodiebox teamet op med hvisk og lavet den lækreste æske fyldt med skønne overraskelser. Jeg glæder mig altid til, at boksen dumper ind med pakke posten hver måned – især fordi det altid er spændende at åbne den og finde ud af, hvad de nu har fundet på af små hyggelige overraskelser. Da I sikkert har set boksen andre steder, har jeg valgt kun at nævne mine absolutte favoritter for denne måned.

exfoliant-maskTravlhed i hverdagen er noget, der virkelig fylder meget hos mig, derfor er jeg vild med at kunne exfoliere / rense mit ansigt. En exfoliering er en slags ansigtsskrub med små sten, der går ind og renser det yderste fedtlag af og genopbygger nedbrudte celler. Jeg elsker den rene og glatte følelse ens ansigt får bagefter og så føler jeg også bare, at man sover meget bedre bagefter.

benefit-gimme-browNoget jeg ikke kan lave uden, er en brow gel, da mine øjenbryn simpelthen er alt for lyse og så har jeg heller ikke nok, til at det visse se pænt ud, hvis jeg nu for eksempelvis bare valgte at farve dem mørke. Benefit har lavet en super lækker en af slagsen, som jeg faktisk aldrig havde hørt om, før jeg fik den i æsken fra goodiebox. Den har den perfekte brune farve, som formår at gribe godt om øjenbrynene og samtidig farver tæt.

inca-oilMin sidste favorit fra denne måneds goodiebox er olien fra pandora oil. En super lækker hårolie, som man blot skal bruge en lille dråbe af, for at pleje og nære håret. Jeg bruger den i mine spidser, som godt kan gå hen og blive lidt tørre her til sommer.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer look – pinstriped blazer