SUIT UP – WORK WEAR

Bali vacation spots

Som I nok ved skal jeg til Bali i juni måned. Vi har faktisk besluttet os for, at rejse en del rundt og har derfor booket os ind på 3 hoteller (vi mangler at booke i Semyniak/Canggu området dog). Jeg tænkte det kunne være lidt sjovt, at vise jer, hvor det egentlig er vi skal bo henne. Selvfølgelig afviger virkeligheden altid lidt fra, hvad man ser på billeder hjemmefra. Dog har jeg slået alle hotellerne op på instagram (virkelig godt tip), for at se andres billeder derfra, og det ser heldigvis alt sammen strålende godt ud! bali-hotel

Semyniak/Canggu området: Det først sted vi skal bo er i Semyniak – her har vi dog ikke booket et hotel endnu, da jeg er blevet spurgt om jeg vil samarbejde med en hotelkæde, så det er lige ved at blive planlagt, dog er jeg faldet for The Apartments Umalas, som vi nok booker, hvis samarbejdet ikke bliver til noget.

Ubud: næste stop på vores rejse bliver Ubud – med de flotte skove og rismarker. Her har vi booket os ind på Pertiwi Bisma 1, som er et hotel der ligger nogen lunde centralt i Ubud og med den smukkeste infinity pool, som jeg glæder mig til at svømme rundt i. Derudover skal vi nok en tur i monkey forest og måske også bestige en vulcan oppe nord på.

Gili øerne: imellem Bali og Lombok ligger der 3 gili øer. Vi har valgt at sejle til Gili Air, som er en lidt mere rolig og kæreste agtig ø. Måske har I hørt om Gili T, som er den festlige og backpacker agtige ø, hvilket vi gerne helst vil gå så langt udenom så muligt. Hotellet vi skal bo på hedder 3W Cottages and Villas – et lille hyggeligt hotel, med udendørs badeværelse og de smukkeste og virkelig romantiske solsenge omkring poolen.

Uluwatu: sidste stop på vores rejse, bliver en lang tur fra Gili med båd tilbage til Bali og taxi til Uluwatu, som ligger på sydsiden af Bali. Her har vi booket os ind på et 5-stjernet hotel, sådan for at afslutte ferien med rigtig gode maner. Hotellet hedder Lexington Klapa Resort, og har den lækreste rooftop pool med det smukkeste træ/tarresse omkring, som rigtig har fået lidt patina efter regnen.

Jeg glæder mig helt vildt meget, til at tage en masse fine billeder, smage på deres lækre mad og opleve Balis natur og smukke omgivelser. Derudover skal I selvfølgelig heller ikke snydes for en lille Bali guide, når vi kommer hjem igen. Der er dog stadig en måned (lige præcis), til at vi lander på Bali. Heldigvis for det, da jeg stadig stresser over, at ville nå og købe lidt mere sommertøj til rejsen. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUIT UP – WORK WEAR