ASOS – 20% off everything

Amazing yellow flower fields

joanna-blogsummerdansk-sommerdanish-summerHver eneste dag i sidste mange uger har jeg kørt forbi de smukkeste gule sennepsblomstrede marker (jeg måtte altså lige google det – jep, sennepsblomsterne kommer frem i maj og rapsmarkerne i august). Jeg har hele tiden drømt om at skyde nogle smukke billeder i markerne, men simpelthen ikke formået at finde tid imellem vores mange fotoshoots på arbejdet til vores kommende kataloger. Søndagen blev dog brugt i naturen, hvor vi lige var ude og lege lidt med vores drone, så vi var helt sikre på, at den fungerer som den skal, til vi rejser til Bali. Jeg havde tilfældigvis set en gul mark på min løbetur tidligere på ugen og fik derfor lokket min søde kæreste derhen. Desværre var jeg alt for sent på den, for næsten alle gule marker er forsvundet og blevet grønne i stedet. Heldigvis har jeg verdens sødeste kæreste, som kørte rundt i 20 minutter, for at finde en gul mark til mig – og det lykkedes!

Jeg håber I nød weekenden lige så meget som jeg. Jeg endte i hvertfald med at blive alt for rød i solen og endelig finde tid til, at koble fuldstændig af og få ladet op til den her uge. Kun halvanden uge til vi rejser til Bali nu – jeg kan slet ikke vente!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS – 20% off everything