Pastel summer vibes

All white outfit & photoshoot in Skagen

hvid-jakke mode-vejle modeblog sommer-outfitoutfit-aarhus

Jeg føler lidt jeg skylder en forklaring – altså på fraværet herinde og alle de mange fine billeder fra Skagen, som jeg har postet på instagram. Den seneste uge, har vi været i Skagen med House Doctor, for at skyde billeder til vores efterårs og julekatalog. Vi har befundet os i de fineste lokaler (ikke dem jeg har vist frem på instagram) og skudt de smukkeste billeder. Desværre kan jeg ingenting vise, før at vores katalog er ude engang i august måned. Igår sluttede vi af i en by lidt udenfor Herning, hvor vi fik skudt vores sidste billeder, hvilket også betyder, at min kalender endelig begynder at løsne sig lidt op og jeg derfor kan give bloggen lidt kærlighed igen. Have en helt fantastisk weekend skønne læsere!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel summer vibes