A bit of blue

Simplicity o’clock

daniel-wellingtonblog-ur danielwellington ur-daniel-wellingtonDaniel Wellington har formået at lave det smukkeste ur jeg længe har set og jeg er helt forelsket. Faktisk har jeg ikke gået med andet, siden jeg modtog deres nye classic petite med posten for et par uger siden. Jeg er jo, som I nok efterhånden har læst på bloggen et par gange – gået fra de mørke rhodinerede smykker til guld, hvilket er lidt mere girly girly og lyst, som passer til mit store “stilskifte” med udskiftning af alt mit mørke tøj i min garderobe.

Egentlig troede jeg at uret var langt mere guld i det, men det viste sig at være rosaguld, ligesom deres andre ure er. Jeg forstår ikke helt, hvorfor de ikke også laver det i guld – da jeg egentlig synes det rosa farve bliver en smule for ungdommelig og sød at se på til mig.

_______________________

I haven’t seen a beautifull watch like this in a while. Got it from Daniel Wellington as a gift for a few weeks ago, and haven’t really been worn anything else than this for a while now. It has the perfect girly touch and I love that they finally made the watch bands in steel instead of leather. I actually thought that the color would be more golden, but realised it was rosegold, when I got it.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A bit of blue