Midseason sale favoritter

Pæn silke ish bomber

bomber-jakkehm-bomber-jakke sommer-bloghm-bomberFor en månedstid siden, smuttede jeg lige igennem h&m, på vej hjem fra et måde i Vejle. Hold fast hvor er det egentlig længe siden, at jeg har tjekket deres sortiment ud og endnu mere, hvor meget tid og penge jeg engang brugte i den forretning. De har nu oppet sig lidt, selvom jeg ofte går udenom, fordi jeg ikke rigtig bryder mig om kvaliteten – dog findes der nu nogle meget fine styles til pengene.

Jeg faldt pladask for jakken herover, som har det her silke ish agtig look og så har den altså bare det perfekte fit. Den er dertil også bare super behagelig at have på. Jeg bruger den lige nu over en top, til enten et par jeans eller bukser, men jeg glæder mig nu til, at det bliver sommer, så jeg rent faktisk har mulighed for at style den over en kjole eller til en nederdel. Jeg kan i øvrigt se, at I kan finde jakken på webshoppen her til 399,- virkelig en fin pris taget den fine model i betragtning, tror nu også det var derfor, at jeg bare måtte eje den. Jeg synes den var meget stor i det og var virkelig tæt på at tage den i str. 34, men for at holde det oversize look, købte jeg den i en 36.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Midseason sale favoritter