10 ting i ikke vidste om mig

Nye løbesko og 2 måneders kostomlægning

adidas-loebeskoadidas-ultra-boostadidas-skoultra-boost

Adidas ultra boost løbesko LINK

Min kæreste og jeg har længe snakket om, at tage et afbræk fra hverdagens normale spisevaner og gå all ind på træning og sundhed. Dermed ikke sagt, at vi normalt ikke spiser sundt. Vi kunne bare godt tænke os, at der kommer endnu mere fokus på det vi indtager og ikke mindst, at vores frokost udelukkende består af grønt og gode proteiner igennem kød. Vi har derfor sat os for, at vores madplan for hele april og maj skal bestå af primært grønt og kød. Dog med et miks af bønner, bulgur og andre kulhydrater (husk lige på, at det også er godt for kroppen), så vi skaber en god mæthedsfornemmelse.

Jeg har i sammenråd med søde Maya Droem fra bloggen med selv samme navn, fået lavet en kostplan, der er skræddersyet til mig. Da jeg som sådan ikke trænger til at tabe mig, men blot gerne vil smide de der overfløde kilo og få min fedtprocent endnu længere ned, har jeg derfor været inde og vinge “mindske fedt” undermålsætninger i hendes kostprogram. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med vores lille projekt, som i bund og grund handler om, at skabe en bedre tilværelse igennem en god kost, som gerne skulle give mere overskud, en lettere fornemmelse i maven – altså at man er mindre oppustet og så selvfølgelig at der gerne skulle ryde et par kg og nogle procenter i fedt.

Lige nu vejer jeg 63 kg og er jo egentlig super fin til min højde på 169. Derudover har jeg en fedtprocent på 17,7% og en muskelmasse på 28,6 kg. Egentlig har vægten altid bare været nogle tal og det gælder langt hellere om det man ser i spejlet. Derfor glæder jeg mig blot, til at følge med i udviklingen af fedtprocent og muskelmasse, som jeg selvfølgelig vil opdatere lidt om på bloggen.

Der hvor jeg egentlig ville have været hen med dette indlæg, var at fortælle om mine lækre nye løbesko fra Adidas ved navn Ultra Boost. Jeg fandt dem på ellos for en lille uges tid siden og modtog dem allerede dagen efter jeg havde bestilt dem. De er simpelthen så behagelige at have på, med sådan en dejlig affjedring (eller hvad søren man kalder det..) i sålen. De kan i øvrigt findes lige her til 1499,- eller en billigere model her til 1099,- eller her til 549,-

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

10 ting i ikke vidste om mig