From my ASOS WISHLIST

MY LATEST WORK – House Doctor SS17

interior-bloghouse-doctor summerhousedoctorhouse-doctor-ss17I efteråret tog jeg til Ulstrup, der ligger midt inde i landet – tæt på Viborg, for at skyde billeder til House Doctors SS17 katalog. Det kedelige ved dette er altid, at jeg ikke rigtig kan dele nogen billeder på instagram @fashionaryblog, før kataloget er ude og så er det bare altid som om, at luften er gået lidt af ballonen. Dog havde en interiør webshop delt et af de billeder jeg har skudt forleden, hvilket mindede mig om vores dag i Ulstrup og at jeg gerne ville vise jer lidt af mit arbejde. Det bringer samtidig de helt rigtige følelser frem – sommer, varme og samvær. Jeg krydser fingre for, at maj måned bliver fyldt med sol og varmere dage.

Allerede om halvanden uge går vi i gang med, at skyde de første billeder til efterår / jul og hvilket også har betydet, at jeg har gået rundt blandt alt for mange julevarer de sidste mange uger. Jeg er efterhånden begyndt at vende mig til, at skulle omstille mig til julstemning når det er sommer og omvendt sommerstemning og styling, når det er vinter i Danmark.

Last year I was shooting the photos above for our House Doctor Spring / Summer catalogue. I’ve been looking forward to show you guys all the amazing pictures, that we got from that day. It reminds me of summer, the worm weather and get together with friends, which I really miss right know.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From my ASOS WISHLIST