Håndholdt strygejern til en travl hverdag

Longing for summer

ellos-sommer ellosellos-sandalerellos-shortspanos emporio bikini top link | rayban solbriller link | ellos sandaler link | one teaspoon shorts link

Ja altså titlen på indlægget, lød bare bedre på engelsk – så er det sagt, også selvom det her er en dansk blog og nok for altid bliver det. Jeg har vidst prøvet et utal af gange, at skrive titlerne på engelsk i en periode eller oversætte indlægget til engelsk og smide det ind nedenunder, men det er bare som om, at det ikke fungere for mig – måske er jeg bare lidt for busy og samtidig lidt for begejstret for at udgive indlægget, at jeg ikke har tålmodighed til at oversætte. Nå nevermind.

Jeg savner sommer og glæder mig ikke mindst til vores ferie eller nærmere sagt rundrejse på Bali til juni. Derfor er jeg også allerede nu gået i gang med at shoppe sommertøj og accessories. Jeg så blandt andet de fineste shorts på en influencer på instagram og besluttede mig for at bestille dem hjem. De er fra one teaspoon og kan købes her. De er nok lidt for korte, af shorts jeg plejer at gå med, men jeg er sikker på de vil være fantastiske, til en rejse på Bali.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndholdt strygejern til en travl hverdag