Bispebjerg cherry blossom

It’s in the details

jane-konig-lovetaglovetag-necklaceTil hverdag er det nogle gange svært for mig, at skulle klæde mig praktisk, når jeg samtidig gerne vil bruge noget af mit pæne tøj, der hænger i mit klædeskab. De dage jeg ved, at jeg skal sidde på kontoret og redigere billeder eller video hele dagen, er det helt fint med en par støvler eller hæle og en pæn skjorte. Dog bliver størstedelen af mine arbejdsdage bliver brugt i fotostudiet, hvor jeg aldrig helt ved om jeg laver små fine oplægninger med nogle produkter, eller skal lege handy woman med maling, træ og andre ting, der kan rive tøj i stykker eller gøre det plettet. Så sent som i dag, ødelagde jeg et par basic jeans, ved at spilde en masse stearin over dem.

Jeg sætter derfor meget stor pris på, at kunne glæde mig enkelt – lidt kedeligt måske, men så at kunne spice outfittet op med nogle små detaljer så som smykker, et lille tørklæde eller noget tredje. Pt. går jeg hverdag med ovenstående halskæde, som er et hjerte jeg har arvet af min mormor. Derudover mit fine nye lovetag fra Jane Kønigs 18 karat guld kollektion.

__________

Working as a full time photographer means, that I really need to plan what I’m wearing every day. I can’t wear high heels or a silky shirt, when I’m in the photo studio shooting a new collection of products for House Doctor. So I’m trying to spice up my kind of boing outfit with some jewelry – right now I’m wearing a heart, that I got from my grandmom when she died and my brand new Jane König lovetag, that I received the other day.

1 kommentar

  • Trine D

    Fin blog og så fint med dit nye lovetag 😉
    Glæder mig til at følge lidt mere med

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bispebjerg cherry blossom