What i eat in a day

Heeled suede sandals

bianco-sandaler bianco-sandals bianco bianco-skoKender I det med, at man bare forelsker sig i noget og man så bare må eje det? Sidste sommer så jeg de smukkeste brune sandaler på en instagrammer, men da hun havde købt dem på zaras webshop for flere måneder siden, var de altså ikke til at finde nogen steder. Jeg ledte hele nettet igennem uden held og så blev det efterår og jeg glemte stort set alt om dem – lige indtil for nogle uger siden, hvor jeg gik forbi Bianco i Århus med en veninde. Der var de! De her flotte suede sandaler i den lækreste brune farve. Jeg var så forelsket, at jeg bare måtte eje dem, lige meget hvordan de sad. Heldigvis sidder de nu altså helt perfekt! Jeg har allerede brugt dem et par aftener i byen, til vores blogevent vi afholdte hos Nicolas Vahe og et par påskefrokoster. Jeg var egentlig meget i tvivl om størrelsen på dem. Normalt er jeg nemlig en str 38/39, men jeg synes simpelthen min hæl gik ret meget ud over sålen, så jeg var egentlig ret tæt på at tage en str. 40. Dog endte jeg alligevel med en str. 39, fordi ruskindet nok giver sig lidt efter et par gange. Skoene kan iøvrigt købes lige HER til 599,- og er virkelig efter min mening så behagelige at have på.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

What i eat in a day