Longing for summer

Goodiebox prisen og stilrene skønhedsfavoritter

goodiebox karmameju-face-mist grown-alchemistclean-love-grasscream-heat-spraySom I måske så med i dette indlæg, er jeg begyndt at få en goodiebox hver måned. Jeg bliver virkelig positivt overrasket hver evig eneste gang og denne gang er ingen undtagelse. Temaet for denne måned er Danish Beauty Award, hvor goodiebox har sin helt egen goodiebox prisen, med nogle virkelig skønne produkter.


Når jeg nu arbejder som stylist og fotograf til hverdag, går jeg utrolig meget op det æstetiske og derfor også selve emballagen på produkterne. Denne gang er goodieboxen virkelig fyldt med produkter, der bare stråler af stilrene og minimalistiske produkter. Især dag cremen fra grown alchemist, er så sindsygt smuk og perfekt på et hvert billede. Lige en hurtig opsummering og bedømmelse af produkterne:

Karmameju face mist – jeg elsker face mist og denne falder så roligt over ansigtet og har en mild duft. Den har reddet mig de sene eftermiddage og når ansigtet føles tungt eller fedtet. Et kæmpe plus er at det ikke er en lille prøve, men at man rent faktisk får en full-size størrelse og så er den jo flot at have med i tasken.

Grown alchemist ansigts creme – jeg har ikke rigtig været den store creme pige, når det kommer til krop, ansigt og hænder. Faktisk er det nok mest fordi, at jeg hurtigt føler jeg bliver fedtet ind. Dog har jeg flittigt brugt ansigts cremen (selvom den næsten er for smuk til at bruge), de sidste par dage. Den tørre hurtigt ind og så føler jeg faktisk, at jeg ser mere frisk ud.

Clean love grass – denne lille parfume test er fantastisk, fordi den lige er til at rulle på halsen eller håndleddet. Jeg har altid været vild med cleans produkter, fordi de dufter så friske – lige meget hvilken duft man vælger. Denne dufter virkelig af sommer og jeg overvejer, om jeg burde købe full-size størrelsen.

Maria Nila cream heat spray – jeg bruger sjælendt føntørre og glattejern og derfor har jeg endnu ikke fået chancen for, at afprøve denne fantastiske spray. Dog har jeg kun hørt godt om den og glæder mig derfor til at få den testet.

2 kommentarer

 • Tine

  Du mangler da pad’en fra skarskin? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joanna Egeberg

   Ja, men den var desværre slet ikke med i min kasse 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Longing for summer