Pæn silke ish bomber

Ferie læsning – inspirerende bøger

blog-bogblogger-bogbog-blogmaria-gerhardttransfervindueDagen i dag har stået på den helt vilde fredags stemning. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst, har set så meget frem til et par fridage – også selvom de kommer til at stå på familie og påskefrokoster. Jeg har simpelthen bare haft så meget om ørene, følt mig lidt halv inspirationsløs hvad det angår styling af produkter på arbejdet og samtidig i både underskud af søvn og overskud. Jeg håber på at kunne få ladet op på den konto og samtidig få koblet fuldstændig af. Her til eftermiddag er jeg startet på bogen Tranfervindue af helt fantastiske Maria Gerhardt, der udkom i marts lige kort før hun faktisk døde af brystkræft. I bogen fortæller hun om sit liv som terminalpatient på et luksuriøst hospice, om de raske mennesker “uden for murene” og hvordan hun langsomt blev klar til at dø. Jeg har endnu ikke læst hendes to tidligere romaner, men jeg har simpelthen hørt så meget om hende og ikke mindst hendes forfærdelige sygdomsforløb. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med at læse hendes så ærlige og oprigtige beretning. Har I læst den? Hvis ikke så vil jeg egentlig lige tippe om et sted, hvor jeg køber mine bøger – inde på plusbog kan man nemlig kan spare op til 90% på bogens pris.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pæn silke ish bomber