Ferie læsning – inspirerende bøger

De perfekte blue jeans | LEVIS 501

blue-jeansDe perfekte blue jeans – hvor finder man lige dem. Jeg har som I nok ved, altid været til sorte jeans, mørke farver som sort, grå, oliven grøn og navy. Min søde kæreste sagde en dag til mig, at han synes de mørke farver fik mig til, at se så kedelig og trist ud. Jeg ved ikke om det var ham eller trangen til sommer, sol og glade farver, som gjorde at jeg tilbage i januar, besluttede mig for at skifte min garderobe ud og gå fra alle de mørke farver, til at tilføje nogle flere glade og rolige lyse farver.

Det jeg har haft aller sværest ved, er at erstatte mine sorte jeans. Yes, jeg er en jeans pige og har udelukkende gået i sorte jeans de sidste 2 år. Jeg har ladet mig inspirere af folk på gaden, i magasiner og på instagram, men fundet det super svært at finde de perfekte bukser og jeans, som ikke må være sorte. Det har været en super svær proces og da jeg oven i købet har tabt mig, så kender jeg ikke længere rigtig min jeans størrelse. Efter at have set Janni Delér med de smukkeste Levis jeans, kunne jeg ikke lade være med at kigge efter dem på nettet og fandt dem lige HER, men kun i str. 26 – heldigvis er der gratis retur, så jeg klikkede dem hjem og hold nu op, hvor er de bare fantastiske både i farve, fit og med tilpas slidt look.

/indlæg i samarbejde med ellos

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Ferie læsning – inspirerende bøger